Öppettider

Mån-Tors 06.00-18:30
Fre Stängt

08-711 75 40


Det går att köra ner i centrumgaraget för att nå vår parkering, vardagar 6-22. Max 3,1 m.

Press

Pressmeddelande från Ford

Speicher Auto i Huddinge har bästa servicen enligt Ford

Speicher Auto tilldelas Fords prestigefyllda pris Chairman´s Award för sina insatser under 2007. Priset ges till den bilhandlare som lyckats bäst i någon av de två tävlingskategorierna bilförsäljning eller servicemarknad. Speicher Auto vinner inom kategorin servicemarknad för mindre bilhandlare. Alla auktoriserade Fordåterförsäljare i Sverige deltar i tävlingen.

– Vi är väldigt stolta och glada över utmärkelsen. Men det hade inte varit möjligt utan våra lojala kunder så vi fortsätter att satsa på vårt arbete med att erbjuda en personlig verkstad, säger Lars Speicher, VD för Speicher Auto.

Speicher Auto ägs och drivs av bröderna Lars och Per Speicher sedan 1978. Ingen av dem har tidigare arbetat på bilverkstad utan har byggt upp sin verksamhet från grunden vilket resulterat i vissa annorlunda men uppskattade grepp. Till exempel kommer kunderna direkt in i verkstaden innan de kommer till kundmottagningen. Det innebär en direktkontakt mellan kund och mekaniker som Lars och Per tror är positiv.

Sedan 1983 huserar de i lokaler vid p-garaget under Flemingsbergs centrum. Företaget har idag tio anställda och omsätter 12 miljoner.

Syftet med tävlingen Chairman´s Award är att hela tiden förbättra service och kvalitet samt inspirera Fords återförsäljare.

– Det här är en sporre att leva upp till även nästa år och självklart satsar vi på att vinna även då, säger Lars Speicher.

Priset för tävlingen är en exklusiv resa som i år går till Istanbul med besök på bland annat Fords fabrik i Kocaeli med tillverkning av transportbilar. Värd för resan är Ford Turkiets VD. Tidigare år har resan gått till länder som Dubai, Seychellerna och Monaco.